HOME OVER ONS AGENDA CD'S CONTACT    NIEUWS   

SPONSORS

rECENSIES

lINKS

vRIENDEN

dIRIGENT

REPERTOIRE

fOTO'S

VOX MAGAZINE

  gASTENBOEK

ORGANISATIE

LEDEN

NOOTJES

 

Nootjes

Deze pagina bevat muzikale nieuwtjes

 

Nieuwe cd in aantocht!!!

  

Foto’s: J.C. van der Male

 

Nieuwe CD van Susanna en Wim

Als orgelduo hebben wij ons sinds 2005 gespecialiseerd in het uitvoeren van symfonisch repertoire voor

quatre-mains orgel. Er verschenen al twee cd’s van ons respectievelijk in 2008 en 2010.

 

De volgende cd die wij gaan uitbrengen zal bestaan uit bekend en onbekend repertoire voor orgel en piano. Deze combinatie komt minder vaak voor terwijl er prachtige muziek voor geschreven is. Zo zullen er originele werken voor orgel (harmonium) & piano te horen zijn (o.a. van componisten als Guilmant, Saint-Saëns, Demarest, Lutoslawski en Dupré), maar ook een bewerking voor orgel en piano van het eerste deel uit de  Symfonische Dansen van S. Rachmaninoff bewerkt door Wim Does. Een unieke cd dus!

 

Op 14 en 15 januari 2016 zullen wij de cd gaan opnemen in de Philharmonie in Haarlem op het prachtige Aristide Cavaillé-Coll orgel uit 1875 in combinatie met een concertvleugel. U krijgt er gegarandeerd een professionele cd voor terug met een uitgebreide toelichting in het Nederlands en Engels. En natuurlijk veel luisterplezier!

Voor de pianopartij hebben wij de bekende pianiste Mirsa Adami kunnen aantrekken. De orgelpartijen zullen afwisselend worden gespeeld door Wim Does en Susanna Veerman. De cd wordt opgenomen bij het label Quintone, en wordt wereldwijd gedistribueerd.

 

Met deze flyer willen wij u de mogelijkheid bieden om vooraf in te tekenen op deze cd.

De cd bedraagt bij voorintekening € 15,00 excl. € 3,00 verzendkosten. Koorleden hoeven geen verzendkosten te betalen, ik neem de cd mee naar de repetitie. Wel graag uw naam vermelden bij het overmaken.

Vanaf 1 januari 2016 zal  de cd € 19,95 bedragen (excl. verzendkosten). 

 

U kunt het totale bedrag overmaken op rekeningnummer  NL84 RABO 014.63.53.501 t.n.v. WENS Music te Apeldoorn o.v.v. “intekening CD 2016”. Vergeet niet het aantal cd’s, uw naam en volledige adres te vermelden.

 

De cd zal ca. maart 2016 verschijnen en wij zullen er zorg voor dragen dat u de cd in goede orde ontvangt.

 

Susanna Veerman, Wim Does en Mirsa  Adami

www.susannaveerman.com

www.wimdoes.com

www.mirsaadami.com

 

 

 

 

CONTACT: info@mannenkoorvoxhumana.nl